Over ons

Valckenier Carcenter

Wie zijn wij?

Valckenier Car Center biedt u een keuze uit een ruim assortiment van eerlijke en jonge occasiewagens. Deze wagens werden geselecteerd door onze professionele medewerkers en voldoen allen aan de hoge Valckenier normen naar comfort, veiligheid en kwaliteit. Al deze occasiewagens worden verkocht met minstens 1 jaar Valckenier waarborg.

Valckenier zoekt uw droomwagen

De wagen die u wilt staat vandaag niet in onze showroom? Zeg ons dan vandaag nog welke wagen u wenst en wij gaan voor u op zoek naar uw wagen van morgen. Dan komen wij binnen de kortst mogelijke termijn met een aantrekkelijk voorstel op uw maat.

Valckenier Spot repair & Carrosserieherstelling

Onze wagens worden steeds in voortreffelijke staat aangeboden. Een ongeval is snel gebeurd. Maar niet getreurd, voor kleine koetswerkreparaties is onze Spot repair de oplossing. Binnen de 24 uur is uw wagen weer in topconditie aan een zeer lage kost. Voor grotere koetswerkreparaties hebben we Valco, De Valckenier carrosserieafdeling, erkend door bijna alle verzekeringsmaatschappijen, die in de kortste keren uw voertuig hersteld. Tijdens deze herstellingsduur wordt u een gratis vervangwagen aangeboden.

Valckenier Garantie

Al onze occasiewagens worden verkocht met minstens 1 jaar Valckenier waarborg. Klik hier om onze garantie voorwaarden te openen.

Valckenier Comfort

Rijden met een wagen uit het Valckenier Car Center, dat is gewaarborgd rijplezier. Zo krijgt u op elke tweedehandswagen van Valckenier Car Center een volledige waarborg van minstens één jaar: de Valckenier Car Center Garantie. Deze garantie waarborgt de gratis herstelling van defecten aan uw wagen.

Ook op reis trouwens: de Valckenier Car Center Garantie wordt erkend en gedekt door officiële merkendealers in heel Europa. Krijgt u toch pech, dan kunt u via een speciaal nummer 24/7 hulp onderweg krijgen.